С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

"Храна за размисъл": как да приготвим вечеря с храна, която сме спасили от изхвърляне

Зорница Стоилова
27 Октомври 2016, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    В хладния, но слънчев петък на 21 октомври изпълнителният директор на Българската хранителна банка Цанка Миланова, Симеон Василев от фондация Credo Bonum и Михаела Белорешка от BlueBirds, креативната компания със задача да създаде концепцията за вечерята (от ляво на дясно), се събират в логистичния склад на БХБ, за да изберат продуктите и да обсъдят менюто.
6/26 снимки в галерията В хладния, но слънчев петък на 21 октомври изпълнителният директор на Българската хранителна банка Цанка Миланова, Симеон Василев от фондация Credo Bonum и Михаела Белорешка от BlueBirds, креативната компания със задача да създаде концепцията за вечерята (от ляво на дясно), се събират в логистичния склад на БХБ, за да изберат продуктите и да обсъдят менюто.

Реклама »