С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

"Храна за размисъл": как да приготвим вечеря с храна, която сме спасили от изхвърляне

Зорница Стоилова
27 Октомври 2016, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    Инициативата на фондация Credo Bonum не случайно носи името "Храна за размисъл". Идеята е, че чрез храната можем да водим смислен диалог за нещата, които ни разделят и събират като общество. "Търсенето на начини за пълноценно осъзнаване на разхищението на храна ни тласна към идеята за вечеря "Втора употреба". Подобни акции под различна форма са правени и на други места по света, но вечерята със спасена храна търсеше да обърне и поглед към дейността на хранителните банки", казва Симеон Василев от екипа на фондацията.
23/26 снимки в галерията Инициативата на фондация Credo Bonum не случайно носи името "Храна за размисъл". Идеята е, че чрез храната можем да водим смислен диалог за нещата, които ни разделят и събират като общество. "Търсенето на начини за пълноценно осъзнаване на разхищението на храна ни тласна към идеята за вечеря "Втора употреба". Подобни акции под различна форма са правени и на други места по света, но вечерята със спасена храна търсеше да обърне и поглед към дейността на хранителните банки", казва Симеон Василев от екипа на фондацията.

Реклама »