С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

"Храна за размисъл": как да приготвим вечеря с храна, която сме спасили от изхвърляне

Зорница Стоилова
27 Октомври 2016, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    Видеополовината в екипа на Blue Birds - Иван Желязков, нанася последни корекции преди гостите да заемат местата си. Освен в изработване на концептуално меню и рецепти, компанията специализира в продуктова фотография и видеозаснемане за фирми в сферата на здравословното хранене, като им помага да представят продуктите и услугите си.
18/26 снимки в галерията Видеополовината в екипа на Blue Birds - Иван Желязков, нанася последни корекции преди гостите да заемат местата си. Освен в изработване на концептуално меню и рецепти, компанията специализира в продуктова фотография и видеозаснемане за фирми в сферата на здравословното хранене, като им помага да представят продуктите и услугите си.

Реклама »