С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

"Храна за размисъл": как да приготвим вечеря с храна, която сме спасили от изхвърляне

Зорница Стоилова
27 Октомври 2016, 16:26
Share Tweet Pin it Share
    Домакин на вечерята със спасени храни от Българската хранителна банка беше "Столова"-та на десертите Roobar. Доскоро достъпна единствено за служители на компанията, "Столова" за първи път отвори врати за публика отвън. Родена от философията за стойността на домашно приготвената храна на създателите на Roobar Анита и Калин Класанови, "Столова" всеки ден приготвя разнообразна веган храна с био съставки и се опитва да си набавя сезонни и локални продукти от ферми в България. Храната им вече може да се поръчва за обяд за офиса или вкъщи чрез платформата за доставки Food Panda.
8/26 снимки в галерията Домакин на вечерята със спасени храни от Българската хранителна банка беше "Столова"-та на десертите Roobar. Доскоро достъпна единствено за служители на компанията, "Столова" за първи път отвори врати за публика отвън. Родена от философията за стойността на домашно приготвената храна на създателите на Roobar Анита и Калин Класанови, "Столова" всеки ден приготвя разнообразна веган храна с био съставки и се опитва да си набавя сезонни и локални продукти от ферми в България. Храната им вече може да се поръчва за обяд за офиса или вкъщи чрез платформата за доставки Food Panda.

Реклама »