С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вила Мелник

Ани Коджаиванова
22 Ноември 2016, 16:10
Share Tweet Pin it Share
    Прекарайте един чудесен Бакхус Вино Ден с вкусна храна и хубаво вино в мелнишкия регион."Мисля 300 дка са не малко, но не са и много, общо взето, сме в рамките на разумния обем, който позволява да се запази семействеността", смята извън шегата Никола Зикатанов.Той е особено щастлив и горд, че от година част от екипа е й дъщеря им Милица, която след години на учене и работа в САЩ и Великобритания решава да се върне в България. За това решение є помага стратегията на баща й, който я моли да му помогне с представянето на избата на няколко изложения в чужбина с тайната надежда, че така ще я спечели за семейния бизнес. "Исках да є покажа, че това е достойно занимание, което буди уважение", казва той. И успява. "Наистина се почувствах много горда, защото разбрах, че това е нещо наше - нашите лозя, нашите вина, моят баща и семейство, нещо което работата в голяма корпорация не може да ти даде", признава Милица.
10/17 снимки в галерията Прекарайте един чудесен Бакхус Вино Ден с вкусна храна и хубаво вино в мелнишкия регион."Мисля 300 дка са не малко, но не са и много, общо взето, сме в рамките на разумния обем, който позволява да се запази семействеността", смята извън шегата Никола Зикатанов.

Той е особено щастлив и горд, че от година част от екипа е й дъщеря им Милица, която след години на учене и работа в САЩ и Великобритания решава да се върне в България. За това решение є помага стратегията на баща й, който я моли да му помогне с представянето на избата на няколко изложения в чужбина с тайната надежда, че така ще я спечели за семейния бизнес. "Исках да є покажа, че това е достойно занимание, което буди уважение", казва той. И успява. "Наистина се почувствах много горда, защото разбрах, че това е нещо наше - нашите лозя, нашите вина, моят баща и семейство, нещо което работата в голяма корпорация не може да ти даде", признава Милица.

Реклама »