С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вила Мелник

Ани Коджаиванова
22 Ноември 2016, 16:10
Share Tweet Pin it Share
    Прекарайте един чудесен Бакхус Вино Ден с вкусна храна и хубаво вино в мелнишкия регион.Историята на Вила Мелник започва с идеята. "Когато преди време започнах петото си десетилетие, прииска ми се да си потърся ново поле за изява, нещо, което да си е моето занимание за след като се пенсионирам", разказва Никола Зикатанов. Той е родом от съседното село Капатово от семейство с дълга винарска история. За това и не е изненадващо, че решава да купи земя в родния си край и да се захване с винарство. "Най-вече защото това е нещо, което правим заедно и то носи много сплотен работен ритъм и начин на общуване, който помнех от детството си и исках да го имам и с моето семейство", споделя Никола Зикатанов.
3/17 снимки в галерията Прекарайте един чудесен Бакхус Вино Ден с вкусна храна и хубаво вино в мелнишкия регион.Историята на Вила Мелник започва с идеята. "Когато преди време започнах петото си десетилетие, прииска ми се да си потърся ново поле за изява, нещо, което да си е моето занимание за след като се пенсионирам", разказва Никола Зикатанов. Той е родом от съседното село Капатово от семейство с дълга винарска история. За това и не е изненадващо, че решава да купи земя в родния си край и да се захване с винарство. "Най-вече защото това е нещо, което правим заедно и то носи много сплотен работен ритъм и начин на общуване, който помнех от детството си и исках да го имам и с моето семейство", споделя Никола Зикатанов.

Реклама »