С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вила Мелник

Ани Коджаиванова
22 Ноември 2016, 16:10
Share Tweet Pin it Share
    Прекарайте един чудесен Бакхус Вино Ден с вкусна храна и хубаво вино в мелнишкия регион.Много от вината на избата са в къси, експериментални серии. Работата с множеството сортове и експериментирането с тях е тежка и изисква огромна енергия, каквато техноложката на избата, изглежда, има. "Руми е страшно работлива и находчива и сме щастливи, че е с нас, даваме й пълна свобода на работата", казва Любка Зикатанова."Обичам да работя с дъб. Но целта ми е да е балансиран и добре интегриран. Опитвам да развия местните сортове, да откроя тероара. Искам да извлека максимума от сорта. Купажите ги създавам след ферментацията на всяко вино поотделно, за да могат да се видят първо предимствата и недостатъците му", казва техноложката за стила си на работа. Помага й Ристу от Македония - също така енергиен и амбициозен.
16/17 снимки в галерията Прекарайте един чудесен Бакхус Вино Ден с вкусна храна и хубаво вино в мелнишкия регион.Много от вината на избата са в къси, експериментални серии. Работата с множеството сортове и експериментирането с тях е тежка и изисква огромна енергия, каквато техноложката на избата, изглежда, има. "Руми е страшно работлива и находчива и сме щастливи, че е с нас, даваме й пълна свобода на работата", казва Любка Зикатанова.

"Обичам да работя с дъб. Но целта ми е да е балансиран и добре интегриран. Опитвам да развия местните сортове, да откроя тероара. Искам да извлека максимума от сорта. Купажите ги създавам след ферментацията на всяко вино поотделно, за да могат да се видят първо предимствата и недостатъците му", казва техноложката за стила си на работа. Помага й Ристу от Македония - също така енергиен и амбициозен.

Реклама »