С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вила Мелник

Ани Коджаиванова
22 Ноември 2016, 16:10
Share Tweet Pin it Share
    Прекарайте един чудесен Бакхус Вино Ден с вкусна храна и хубаво вино в мелнишкия регион.Самата изба се появява преди пет години с помощта на европроект. Тя е вкопана в хълма, като така земята регулира температурата по естествен начин и тук през лятото е прохладно, а през зимата - по-топло. Освен че тази практика е енергоспестяваща и устойчива, липсата на големи температурни скокове помага за развитието на виното. То отлежава в тунелите, прокопани в меката глинена почва. В тях може ясно да се види геоложката история на региона, който преди милиони години е бил дъно на море. Не на последно място тунелите са и привлекателна атракция за туристите. "Идеята за винен туризъм е залегнала изначално в архитектурата на нашия проект", казва Никола Зикатанов.
7/17 снимки в галерията Прекарайте един чудесен Бакхус Вино Ден с вкусна храна и хубаво вино в мелнишкия регион.Самата изба се появява преди пет години с помощта на европроект. Тя е вкопана в хълма, като така земята регулира температурата по естествен начин и тук през лятото е прохладно, а през зимата - по-топло. Освен че тази практика е енергоспестяваща и устойчива, липсата на големи температурни скокове помага за развитието на виното. То отлежава в тунелите, прокопани в меката глинена почва. В тях може ясно да се види геоложката история на региона, който преди милиони години е бил дъно на море. Не на последно място тунелите са и привлекателна атракция за туристите. "Идеята за винен туризъм е залегнала изначално в архитектурата на нашия проект", казва Никола Зикатанов.

Реклама »