С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вила Мелник

Ани Коджаиванова
22 Ноември 2016, 16:10
Share Tweet Pin it Share
    Прекарайте един чудесен Бакхус Вино Ден с вкусна храна и хубаво вино в мелнишкия регион.Това дава надежда и амбиция на семейството, че ще успеят върнат славата на мелнишкото вино и ще станат част от Възраждането на Мелнишкия район, който има вековна винена история и неповторим тероар - топлото слънчево време, особените песъкливи почви с варовик и вулканични отлагания и дългата традиция.
5/17 снимки в галерията Прекарайте един чудесен Бакхус Вино Ден с вкусна храна и хубаво вино в мелнишкия регион.Това дава надежда и амбиция на семейството, че ще успеят върнат славата на мелнишкото вино и ще станат част от Възраждането на Мелнишкия район, който има вековна винена история и неповторим тероар - топлото слънчево време, особените песъкливи почви с варовик и вулканични отлагания и дългата традиция.

Реклама »