С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вила Мелник

Ани Коджаиванова
22 Ноември 2016, 16:10
Share Tweet Pin it Share
    Прекарайте един чудесен Бакхус Вино Ден с вкусна храна и хубаво вино в мелнишкия регион.Тези, които познават Вила Мелник и техните вина, знаят, че това е една от "най-българските" изби. Семейството се гордее с местния си произход, с връзката си със земята и виното, с наследството на региона и иска да възроди славата на локалните сортове - широка мелнишка лоза и дъщерните й мелник 55, руен, сандански мискет. А постиженията на избата сочат, че мисията е възможна, ако имаш цел и работиш за нея.Сред богатото й портфолио има бижута, които впечатляват дори най-пренаситените потребители - от "Аплауз Резерва Каберне Совиньон 2013", който наскоро заслужи златно отличие от престижния конкурс Mondiales des Vins, през ефирния оригинален купаж между пино ноар и мелник до очарователната "различност" на мавруда, отгледан в масивите на избата, който Никола Зикатанов шеговито нарича "мелнишки мавруд". Сред съкровищата на избата отскоро е и "Bergule Широка мелнишка лоза 2013" - едно наистина различно и елегантно вино, с дълбочина и финес и вълнуващи аромати.
2/17 снимки в галерията Прекарайте един чудесен Бакхус Вино Ден с вкусна храна и хубаво вино в мелнишкия регион.Тези, които познават Вила Мелник и техните вина, знаят, че това е една от "най-българските" изби. Семейството се гордее с местния си произход, с връзката си със земята и виното, с наследството на региона и иска да възроди славата на локалните сортове - широка мелнишка лоза и дъщерните й мелник 55, руен, сандански мискет. А постиженията на избата сочат, че мисията е възможна, ако имаш цел и работиш за нея.

Сред богатото й портфолио има бижута, които впечатляват дори най-пренаситените потребители - от "Аплауз Резерва Каберне Совиньон 2013", който наскоро заслужи златно отличие от престижния конкурс Mondiales des Vins, през ефирния оригинален купаж между пино ноар и мелник до очарователната "различност" на мавруда, отгледан в масивите на избата, който Никола Зикатанов шеговито нарича "мелнишки мавруд". Сред съкровищата на избата отскоро е и "Bergule Широка мелнишка лоза 2013" - едно наистина различно и елегантно вино, с дълбочина и финес и вълнуващи аромати.

Реклама »