С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вила Мелник

Ани Коджаиванова
22 Ноември 2016, 16:10
Share Tweet Pin it Share
    Прекарайте един чудесен Бакхус Вино Ден с вкусна храна и хубаво вино в мелнишкия регион."Не случайно избрахме основен акцент в работата ни да са локалните сортове. Правим сравнително къси серии вина, с които да покажем най-доброто изпълнение на местните вина. Българско вино от български сортове, зряло в български бъчви - това е един от движещите мотиви при нас", казва Никола Зикатанов, който може дълго да говори за винената история на региона и откритите тук артефакти на стотици и дори хиляди години.
6/17 снимки в галерията Прекарайте един чудесен Бакхус Вино Ден с вкусна храна и хубаво вино в мелнишкия регион."Не случайно избрахме основен акцент в работата ни да са локалните сортове. Правим сравнително къси серии вина, с които да покажем най-доброто изпълнение на местните вина. Българско вино от български сортове, зряло в български бъчви - това е един от движещите мотиви при нас", казва Никола Зикатанов, който може дълго да говори за винената история на региона и откритите тук артефакти на стотици и дори хиляди години.

Реклама »