С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вила Мелник

Ани Коджаиванова
22 Ноември 2016, 16:10
Share Tweet Pin it Share
    Прекарайте един чудесен Бакхус Вино Ден с вкусна храна и хубаво вино в мелнишкия регион.Благодарение на това гостите могат да вървят по пътя на производството, без да минават през едно и също място два пъти. Избата разполага с всички модерни технологии на съвременната винарна, разположени на три етажа в сградата, като технологичният процес е ориентиран по гравитацията - от горе надолу. Разтовареното на площадката грозде се спуска директно към съдовете под него през шахти. С всяка следваща технологична стъпка процесът слиза с едно ниво надолу. Това е възможно най-късият път, който виното може да измине и освен че пести енергия, той позволява и лесно да се поддържа добра хигиена.
8/17 снимки в галерията Прекарайте един чудесен Бакхус Вино Ден с вкусна храна и хубаво вино в мелнишкия регион.Благодарение на това гостите могат да вървят по пътя на производството, без да минават през едно и също място два пъти. Избата разполага с всички модерни технологии на съвременната винарна, разположени на три етажа в сградата, като технологичният процес е ориентиран по гравитацията - от горе надолу. Разтовареното на площадката грозде се спуска директно към съдовете под него през шахти. С всяка следваща технологична стъпка процесът слиза с едно ниво надолу. Това е възможно най-късият път, който виното може да измине и освен че пести енергия, той позволява и лесно да се поддържа добра хигиена.

Реклама »