С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вила Мелник

Ани Коджаиванова
22 Ноември 2016, 16:10
Share Tweet Pin it Share
  Прекарайте един чудесен Бакхус Вино Ден с вкусна храна и хубаво вино в мелнишкия регион.Пред екипа сега стои едно специално предизвикателство. Накоро Руми Стоилова спечели международното състезание Winemaker's Fantasy Contest 2016 на големия онлайн търговец Naked Wines. Сега в рамките на година, техноложката на Вила Мелник ще бъде подкрепяна, консултирана и финансирана от клиентите и експертите на Naked Wines, за да създаде мечтаното си вино от местните мелнишки сортове. Когато то е готово, Naked Wines ще помогне на Вила Мелник в маркетинга и разпространението му в САЩ. А това ще бъде една сбъдната мечта не само за нея, но и за семейство Зикатанови и подарък за целия мелнишки регион.*Статията е част от новия брой на списание "Бакхус".
17/17 снимки в галерията Прекарайте един чудесен Бакхус Вино Ден с вкусна храна и хубаво вино в мелнишкия регион.Пред екипа сега стои едно специално предизвикателство. Накоро Руми Стоилова спечели международното състезание Winemaker's Fantasy Contest 2016 на големия онлайн търговец Naked Wines. Сега в рамките на година, техноложката на Вила Мелник ще бъде подкрепяна, консултирана и финансирана от клиентите и експертите на Naked Wines, за да създаде мечтаното си вино от местните мелнишки сортове. Когато то е готово, Naked Wines ще помогне на Вила Мелник в маркетинга и разпространението му в САЩ. А това ще бъде една сбъдната мечта не само за нея, но и за семейство Зикатанови и подарък за целия мелнишки регион.

*Статията е част от новия брой на списание "Бакхус".

Реклама »