С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вила Мелник

Ани Коджаиванова
22 Ноември 2016, 16:10
Share Tweet Pin it Share
    Прекарайте един чудесен Бакхус Вино Ден с вкусна храна и хубаво вино в мелнишкия регион.Тя си пада по екстремните спортове, които обаче не практикува толкова често, колкото й се иска, защото влага огромната си енергия в маркетинга на бранда - общува с медии, с клиенти, представя вината в редица инициативи, събития и изложения в София и страната. Така успява да влее много свежест в бранда и да го на прави все по-разпознаваем.Нейна идея и заслуга е създаването на симпатичната и изключително полезна за туристите винена карта на мелнишкия регион, която се раздава в специализираните магазини, барове и други актуални места.Брат й Алекси все още учи, но няма съмнение, че и той ще бъде част от семейния бизнес.
12/17 снимки в галерията Прекарайте един чудесен Бакхус Вино Ден с вкусна храна и хубаво вино в мелнишкия регион.Тя си пада по екстремните спортове, които обаче не практикува толкова често, колкото й се иска, защото влага огромната си енергия в маркетинга на бранда - общува с медии, с клиенти, представя вината в редица инициативи, събития и изложения в София и страната. Така успява да влее много свежест в бранда и да го на прави все по-разпознаваем.

Нейна идея и заслуга е създаването на симпатичната и изключително полезна за туристите винена карта на мелнишкия регион, която се раздава в специализираните магазини, барове и други актуални места.
Брат й Алекси все още учи, но няма съмнение, че и той ще бъде част от семейния бизнес.

Реклама »