С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вила Мелник

Ани Коджаиванова
22 Ноември 2016, 16:10
Share Tweet Pin it Share
    Прекарайте един чудесен Бакхус Вино Ден с вкусна храна и хубаво вино в мелнишкия регион.Вила Мелник има голямо и интересно портфолио, организирано в три серии: Family са по-непретенциозни вина без дъб; Bergule включва едносортови вина и купажи, лежали само в бъчви второ и трето зареждане, което им дава комплексност, но и запазва подовостта им; Високата серия AplauZ са предимно едносортови вина с повече дъб и голям потенциал да се развиват и отлежават.
15/17 снимки в галерията Прекарайте един чудесен Бакхус Вино Ден с вкусна храна и хубаво вино в мелнишкия регион.Вила Мелник има голямо и интересно портфолио, организирано в три серии: Family са по-непретенциозни вина без дъб; Bergule включва едносортови вина и купажи, лежали само в бъчви второ и трето зареждане, което им дава комплексност, но и запазва подовостта им; Високата серия AplauZ са предимно едносортови вина с повече дъб и голям потенциал да се развиват и отлежават.

Реклама »